logo-nrv-de-doorslag

Van harte welkom bij Nieuwegeinse Roeivereniging De DoorSlag!


 

Roeien bij NRV De DoorSlag

Vanaf 2004 roeien op onze roeivereniging enthousiaste leden van 12 tot 90 jaar Iedereen op zijn of haar niveau. Onze locatie is bij de Gemeentewerf Nieuwegein aan het Merwedekanaal. We hebben een erg mooie vereniging met toplocatie: Rustig vaarwater, een grote botenloods, kleedkamers en kantine met dakterras aan het water.

Wil je graag een keer komen proefroeien? Klik dan op onderstaande knop om je aan te melden: 

Proefroeien

Gladde 2 Zwanenburg

 

Wie roeien er bij onze vereniging?

We zijn een roeivereniging voor iedereen die graag roeit of wil leren roeien. Beginners starten in een C4-boot onder begeleiding van opgeleide trainers. Ervaren roeiers kunnen roeien en les krijgen in een skiff, gladde 2 en gladde 4. Bij De DoorSlag kan je wekelijks training krijgen op een niveau dat bij jou past. Als je meer ervaring hebt, kan je samen met een groepje gaan roeien. Daarnaast worden er in het voorjaar en zomer geregeld tochten georganiseerd waar je aan kan deelnemen.

Dus voor elke leeftijd, de beginnerrecreant, marathonroeier, (voormalig) wedstrijdroeier, of trainer. Er zijn volop mogelijkheden bij De DoorSlag.

Interesse?

Heb je een vraag of wil je een keer langskomen? Neem gerust contact op met: siraterces.[antispam].@dedoorslag.nl. Wij geven je graag een rondleiding op de vereniging en kijken met jou welke groep en welke boot bij je past.

 

gladde2

Nieuws van Nieuwegeinse Roeivereniging de DoorSlag

 

Sloeproeiers op bezoek


Auteur: Oscar Ruiters
Nadat een groep van de Doorslag eerder vorige maand al hadden geproefd aan het sloeproeien, waren zaterdag 1 juli de sloeproeiers uit Utrecht bij ons op tegenbezoek. Onze instructeurs René, Edith en Tanja verzorgden ... Lees meer

Henley 2022


Auteur: Ruud Huisman
Roeitocht op de Theems (20-aug-22) Het weekend van 20/21 augustus waren 8 roeiers van de roeivereniging in Engeland om te roeien op het historische parcours van de Henley Regatta: wereldberoemd. Via diverse uiteenlo... Lees meer

Sneek 2022


Auteur: René
Op zondag 7 Augustus 2022 is de Snits (Sneek) tocht gevaren met een ploeg van de Doorslag. De tocht was over 28 km. Een fotoverslag van de dag is hier te vinden. Lees meer

Naar nieuwsoverzicht
contact-nrv-de-doorslag

Roeien bij De DoorSlag

Roeien is uitdagend, dit maakt dat ik even alles kan vergeten en mij kan focussen op de roeitechniek. Alleen of met anderen genieten op het water.

vincent-275x300

Vincent

Bij het roeien gebruik je alle spieren, heerlijk! Ook het lesgeven aan de nieuwelingen is iets dat ik heel leuk vind om te doen, zo bijzonder hoe snel je mensen vooruit ziet gaan.

jacoline-700-275x300

Jacoline

Samen buiten heerlijk op het water actief bezig zijn. Met elkaar die boot zo snel mogelijk vooruit krijgen. Heerlijk!

whatsapp-image-2023-05-27-at-15-50-27-1

Word jij ons nieuwe lid?

Kom eens gezellig bij ons kijken en met ons proefroeien!

NRV De DoorSlag

Utrechthaven 1
3433 PN Nieuwegein

ofni.[antispam].@dedoorslag.nl

IBAN: NL42INGB0004431000

Lid KNRB 108

De Doorslag